Кіборг з Тернополя попри хворобу рветься на передову (ВІДЕО)

Опубліковано:
15 Листопада, 2014

Через хворобу 38-річний «кіборг» із Тернополя Валерій Чоботар, на прізвисько «Гатило», був змушений покинути оборону донецького аеропорту та повернувся додому. Однак, іще не одужавши, чоловік рветься на передову до своїх бойових побратимів.


У серпні тернопільський тренер із фрі-файту Валерій Чоботар пішов добровольцем на фронт. Каже, після того, як троє із його вихованців – Андрій Юркевич, Роман Ільяшенко та Орест Кавч, – загинули на фронті, просто не міг залишатися вдома.

 

У минулому старшина запасу тепер командує 2-ою ротою у 5-му окремому батальйоні Добровольчого Українського Корпусу. Наразі вони базуються у селищі Піски, що за якихось чотири кілометри від донецького аеропорту.

 

«Наш батальйон від самого початку утримував там позиції. Від них залежить, чи можуть оточити аеропорт та звідки по ньому будуть стріляти. Тобто, по суті, в останні дні аеропорт зараз більше оточений нами ніж сепаратистами», – запевняє «Гатило».

 

Про себе Валерій розповідає неохоче. Каже, що у самому аеропорту поки що не був, однак додає: між нашими військовими навіть йде конкуренція – кому наступному випаде боронити летовище. Але за сміливість доводиться платити.

 

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #гатило, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: