“Кіборг” розказав, як змусити Росію виконувати домовленості по Донбасу

Опубліковано:
6 Лютого, 2015

Санкції Заходу і економічні втрати не змусять Росію дотримуватися підписаних домовленостей по Донбасу. Це зроблять тільки системи залпового вогню і українські ВДВшники. Про це захисник донецького аеропорту з 95-ї окремої аеромобільної бригади з позивним “Жора” розповів на чаті в “Главреді“, повідомляють Патріоти України.

 

“Змусити Росію (дотримувати домовленості по Донбасу) можна тільки “Смерч” і десантники”, – упевнений “кіборг”. У той же час він не виключив заморожування конфлікту на сході України. “Швидше за все, – думає “Жора”, – конфлікт заморозиться, буде друге Придністров’я. Але є дуже багато людей, які підуть з ВСУ, особливо мобілізовані, і перейдуть в партизани до складу будь-якого угруповання (” Правий сектор “або інші ідейні) сподіваюся, рано чи пізно регіон відіжмемо назад “.

 

За словами “кіборга”, силам АТО цілком вистачає стрілецької зброї радянського зразка, а ось техніку потрібно поповнювати, тому що вона має властивість горіти. “Допомогла б дуже сильно доставка техніки з країн Європи, особливо техніки, на якій стоять кулемети і гармати радянського зразка. Тому що боєприпасів радянського зразка у нас дуже багато. Якщо ми сюди заженемо техніку натовських стандартів, то для неї доведеться завозити боєприпаси і готувати фахівців для управління технікою. З яких країн Європи ми можемо заганяти техніку? Країни колишнього СРСР”, – каже “Жора”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #жора, #кіборг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: