Керівник Тернопільського УДАІ потрапив під службове розслідування

Опубліковано:
4 Березня, 2015

В п’ятницю 27 лютого, активісти ВО Автомайдан повідомили про грубе порушення Правил дорожнього руху керівником Управління ДАІ в Тернопільській області Андрієм Матрифайлом, в понеділок, 2 березня за словами в.о начальника управління МВС у Тернопільській області О. Богомола призначено службове розслідування  


Активісти виклали в мережу Інтернет фотографії де автомобіль Тойота з державним номерним знаком ВО 0077 ВА був припаркований на вулиці Чорновола в місті Тернопіль на пішоходному переході.

 

Що є порушенням ПДД,  зокрема, пункту 15.9. Зупинка забороняється: г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі; ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга, оскільки авто було припарковане на пішоходному переході і на перехресті.

 

Олександр Богомол повідомив про те, що по керівнику УДАІ Андрію Матрифайлу зараз проводиться службове розслідування: «Нещодавня інформація що начальник ДАІ в неположеному місці поставив автомобіль призначене сьогодні службове розслідування. На четвер мені подадуть результати, відповідно».

 

Але чи на горе-паркувальника складено адміністративний протокол та чи сплатить Андрій Матрифайло штраф, який передбачений у такому випадку не відомо.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій матрифайло, #атомобіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #розслідування, #тернопіль, #тернопільські новини, #УДАІ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: