Кабмін знайшов мільйони для тернопільських вчителів

Опубліковано:
7 Грудня, 2014

Кабмін виділив додаткову дотацію у розмірі 49,9 млн.грн. на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів Тернопільської області.

 

Про це йдеться в Розпорядженні № 1162-р від 26.11.2014 року «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік, для спрямування місцевим бюджетам на оплату праці, яким перерозподілено видатки Міністерства фінансів”. Повідомили в прес-центр облорганізації профспілки освітян.

 

Документом передбачено, що кошти мають спрямовуватися виключно на оплату працівників бюджетних установ та недопущення кредиторської заборгованості із зазначених виплат. Водночас на 36,5 млн.грн. Кабінет Міністрів зменшив суму дотації для Тернопільської області на виплату допомоги сім’ям з дітьми, інвалідам дитинства, дітям-інвалідам.

 

У такий спосіб в уряді вирішили питання заборгованості за надбавки педагогічним працівникам Тернопільської області.

Нагадаємо, що освітянські профспілки неодноразово пікетували державні установи з вимогою виплатити належні вчителям кошти.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчителі, #гроші, #зарплата, #кабмін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: