Івана Суту в “Правому Секторі” Тернополя називають брехуном та шахраєм

Опубліковано:
25 Листопада, 2014

Не інакше як аферистом, шахраєм та брехуном називають у місцевому “Правому Секторі” Івана Суту – представника“Правого сектору”, довірену особу Дмитра Яроша, підполковника ГО “Тризуб”. Таку характеристику вчорашньому колезі підібрав не хто інший, як сам лідер обласного осередку.


За словами Василя Лабайчука, в організації нещодавно дізналися, що Сута збирає гроші на потреби бійців АТО, хоч і стосунку до ПС не має.

 

– У найскрутніші часи на захист української Нації і Держави першими ставали українські націоналісти. Зараз ми змушені боротися на двох фронтах. На зовнішньому — Добровольчий Український Корпус (ДУК) “Правий сектор” збройно захищає свободу і незалежність України. На внутрішньому — політична партія “Правий сектор” бореться проти системи коруції, брехні, шахрайства, – каже Василь Лабайчук. – На жаль є люди, які займаються самозбагаченням та злодійством, спекулюючи іменем Правого Сектору. До таких належить Іван Сута. Не маючи на те жодних повноважень, він займається постійним збором допомоги для хлопців котрі воюють, нібито організовує якісь вишкільні табори тощо.

 

В офіційній заяві обласного осередку “Правого сектору” йдеться про те, що насправді ж Іван Сута – звичайний брехун, аферист і шахрай, який не те що збирати гроші від імені організації не має, але й навіть висупати від її імені:

 

10259814_1510722855866866_4714145723220621644_n

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #правий сектор, #сута, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: