Імбирне печиво, продукти та одяг передали бійцям на Схід із “Карітасу” (ВІДЕО)

Опубліковано:
18 Лютого, 2015

Продуктові набори, одяг вчергове передали на Схід тернопільський блогодійний фонд “Карітас” та Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія УГКЦ. Серед іншого бійцям повезли імбирне печиво та інші солодощі, які пекли діти з малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей.


Малозабезпечені, діти з багатодітних і кризових сімей, які входять до проекту “Мобільна робота з молоддю” Тернопільського благодійного фонду “Карітас”, виступили з ініціативою допомогти воїнам АТО. Діти самі запропонували напекти бійцям коржики та інші солодощі, а ще – написати листи. Минулої п’ятниці в Логістичний центр, що на вулиці Збаразькій у Тернополі, віддали близько 50 пакуночків. На цьому діти не зупинилися і з понеділка далі взялися за роботу.

 

 

– Ми три дні пекли солодощі – це пряники, які називаються імбирне печиво. Вони по своїй властивості зігрівають, коли ти їх коштуєш, то Тобі стає дуже тепло. Діти хочуть зігріти серця наших солдатів, щоб їм було там тепло, щоб вони відчували родинне, домашнє тепло. Ми напекли три коробки печива. також діти писали листи з побажаннями, щоб вони поверталися живими, – розповіла координатор проекту “Мобільна робота з молоддю” Тернопільського благодійного фонду “Карітас” Наталія Коцюба.

 

Таку допомогу, де серед іншого продуктові набори, одяг, маскувальні сітки, благодійний фонд “Карітас” та Тернопільська-Зборівська Архиєпаархія УГКЦ відправляють бійцям на Схід часто, каже отець Андрій Марчук

– Завжди, коли наші священики їдуть з нашої Архиєпархії, ми маємо нагоду долучитися чи одягом чи продуктами. Хочеться подякувати нашим жертводавцям, благодійникам, а в особливий спосіб хочеться подякувати за співпрацю з Арохиєпархією і нашим священикам, які зі своїми парафіянами готують ці продуктові набори, чи одяг, чи що інше, – каже генеральний директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас” отець Андрій Марчук.

 

Допомозі бійці на Сході завжди раді, особливо приємно нашим воїнам отримувати подарунки від дітей, їх листи з побажаннями кожен воїн тримає біля серця.

 

 – Хочемо подякувати всім, хто долучається до допомоги, а від себе хочу сказати, якщо вже в цю допомогу включаються діти, то немає сумніву ні в кого, що, по-перше, наша мета правильна, блага, ніхто не зможе перемогти наш народ. Приїжджаючи туди, ти відчуваєш ту підтримку, те тепло, яке залишається вдома, ті постійні дзвінки від родини, від знайомих, я думаю, що все стане на свої місця і Україна переможе, – розказав командир роти особливого призначення Ігор Кучер.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: