Ігор Гуда: "Мікрорайон, де "Креатор-Буд" зводить житло для бійців АТО, назвуть на честь героїв"

Опубліковано:
16 Березня, 2016

Новий мікрорайон у Тернополі, який з’явиться в напрямку Підволочиського шосе, отримає назву на честь героїв-добровольців. Зводить мікрорайон будівельна компанія “Креатор-Буд” під керівництвом Ігоря Гуди. Символічно, що саме в цьому мікрорайоні отримають новеньке житло бійці АТО. 

 

Тернопіль, який виділив найбільше земельних ділянок бійцям, може стати першим містом в Україні, де на честь героїв назвуть не вулицю чи проспект, а цілий мікрорайон.

 

Забезпечити житлом тих,  хто з перших днів пішов на захист України, запропонував директор будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда. 

 

— Бійці, які повертаються, потребують і психологічної адаптації, соціальної, часто — фізичної. Найменше, що ми можемо зараз зробити, це допомогти їм пошвидше повернутись до спокійного життя, вирішивши побутові проблеми. Питання житла — одне з найпоширеніших, — зазначає Ігор Гуда.

 

Навколо ділянки певний час точились дискусії. Так, волонтери пропонували передати бійцям земельні ділянки. Втім, згодом перспектива отримати готову квартиру видалась реальнішою. Оскільки не всі бійці АТО мали би фінансову можливість звести будинок, а як показує досвід, з ділянками на Микулинецькій, бійці часто вимушені продавати виділену землю. Бійці та волонтери прийняли рішення зупинитись на варіанті готових квартир. Помешкання у новому мікрорайоні отримають найбільш потребуючі бійці, які втратили на війні найцінніше. 

 

Тернопільський будівельник, громадський діяч та меценат Ігор Гуда вважає, що підприємці повинні допомагати державі у цей непростий час і часто виконувати соціальні гарантії замість держави. Ігор Богданович показує приклад соціально відповідального підприємництва, всі витрати по зведенню житла для бійців він взяв на себе. Благодійні проекти, допомога АТО, будівництво фортифікаційних споруд на передовій, закупівля важливого обладнання для онкодиспансеру — це далеко не весь прелік справ керівника будівельної компанії «Креатор-Буд» лише за останні кілька місяців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: