І знову про сходи на Дружбі: тема ще не розкрита

Опубліковано:
17 Грудня, 2015

Дві пов’язані між собою публікації – “За кілька місяців на Дружбі “добротно” відремонтували сходи” і “Як тернопільські комунальники сходи ремонтували і як про це вони написали” – виявили цілком несподіваний, але, без сумніву, приємний факт із життя тернопільської громади. Градус байдужості у нашому місцевому соціумі зменшився. Причому зменшився він як у пішаків нашої шахівниці, так і у офіцерського ешелону.

 

Віднедавна комунальники “добровільно” почали ремонти дворів. І громадськість, яка не вірила, що таке може бути, захвилювалася, підозрюючи, що «щось тут не теє». Про всі випадки «не того» почали не лише перешіптуватися на кухнях, а й фіксувати та повідомляти задля громадського обговорення.

 

З боку ремонтників-підрядників теж розгорілася неабияка діяльність. Знову ж, що приємно, не цілком формальна: на критичні зауваження жителі міста отримували відповідь – словами чи діями. Тож, напевно,  можна вважати, що нарешті пролетіла перша ластівка порозуміння між народом як джерелом влади і виконавчою владою, яка слугує цьому народу.

 

Адже, якщо у справі на різних полюсах вболівають за одне й те саме, то це вже не різні полюси, а дві сторони однієї медалі, і така справа приречена на успіх.

 

Висловлюємо вдячність небайдужим мешканцям будинків 5 та 7 на вулиці Дружби та будинків 25 та 27 на вулиці Назарія Яремчука за активну громадянську позицію. Зі свого боку обіцяємо “перевірити” всі наявні сходи біля ваших будинків. Ваші думки і побажання будуть максимально враховані у висвітленні ситауації.

 

Просимо вибачення в Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР за недообліковані відремонтовані сходи.

 

  

 

Особливо слізно просимо прощення в чарівної і мудрої, красивої і професійної Олі Терещук за за нашу жахливу помилку у трактуванні фото до матеріалів і за помилку у викладенні фактажу у нашій публікації “Як тернопільські комунальники сходи ремонтували і як про це вони написали“. Особливо за слова “Однак офіційний сайт Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР життєрадісно запевняє, що другі сходи ремонтують так само капітально, як і перші, і навіть це ілюструють….знимками ремонту перших сходів.”

 

Насправді на сайті управління було проілюстровано добре. Ми на сильних емоціях після спілкування з мешканцми двору, не перевіривши до кінця фактів, допустили таку грубу помилку. Вибач, Олю!

 

А тепер до справи. Обіцяємо всі сходи, що є в районі Миру-Дружби-Яремчука, а згодом і в інших районах міста, перевірити на відремонтованість і проінформувати про це тернополян. Тему ремонтів сходів розкриємо повністю.

 

Далі буде…

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: