І знову повертаємось до теми ремонту сходів на масиві «Дружба»

Опубліковано:
21 Березня, 2016

Неодноразово ми писали про цю проблему і навіть отримували реакцію з боку управлінню житлово-комунального господарства міської ради.

 

За кілька місяців на Дружбі “добротно” відремонтували сходи

Як тернопільські комунальники сходи ремонтували і як про це вони написали

І знову про сходи на Дружбі: тема ще не розкрита

Але зараз знову перед редакцією ТеНьюз постав нелегкий вибір: кому вірити далі – голосу народу, який звучить з листів на електронній скриньці сайту, чи тому ж таки управлінню житлово-комунального господарства, яке дуже болісно сприймає критику в свою адресу.

Отож, неприємна розмова знов буде стосуватися того самого ремонту тих самих сходів на масиві «Дружба».

З моменту порушення нами цієї теми, процес не завершився ще й досі. Якщо не рахувати ремонт одних сходів, які комунальникам вдалося завершити майже успішно. Хоча є і деякі недоліки – бо хто ж не без гріха, та  і «…. то ручна робота!», – як люблять казати всі майстри.

Щоб зайве не дратувати УЖКГ, наведемо лише текст присланого на електронку листа (зі збереженням стилістики та орфографії).

«Шановна редакціє сайту ТеНьюз! Ми, мешканці будинку №25 по вул. Назарія Яремчука,  вважаємо, що ремонт першого прольоту наших сходів, закінчився успішно саме завдяки Вашій увазі до нього. Тому просимо приділити увагу нам ще раз,  і запитати в Управління ЖКГ  – чи ми повинні вважати ремонт другої черги наших сходів вже закінченим, чи він ще триває? Справа в тому, що довгий час вхід на сходи був закритий будівельним парканом зверху і знизу, і майстри час від часу щось там робили, і навіть більщ-менш вирівняли колись перекособочені сходи.  Але ми так досі й не знаємо, чи вони закінчили той ремонт чи ні. Бо останній раз майстри були місяці два тому. Після того, як до тих перекритих сходів місяць ніхто не навідувався, люди самі відкинули огорожу і почали тими сходами ходити. Вже місяць ми ходимо сходами, по боках від яких лежить та огорожа і купи будівельного сміття, і ніхто не збирається ні огорожу забирати, ні сміття вивозити.  Опублікуйте нашого листа, будь ласка, хай на наш двір знов звернуть увагу».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: