Хомінець замість забезпечити мобілізацію депутатів облради поїхав до США

Опубліковано:
10 Лютого, 2015

Сьогоднішня сесія обласної ради проходить без участі голови ради “свободівця” Василя Хомінця.

 

Як виявилося, він поїхав у США… залучати інвестиції в аграрний сектор області. Принаймні у цьому намагається переконати прес-служба облради.

 

Пригадується, свого часу, коли негода завдала серйозних збитків області, тодішній губернатор Іван Курницький теж на стільки “переймався” долею краю, що поїхав «з робочою поїздкою» в Європу. Одразу після повернення його звільнили…

 

Зараз же, коли в Україні йде війна, а військкомат провалює план з мобілізації  і в надії на особистий приклад обраних громадою депутатів дає голові облради повістки, аби той забезпечив їх вручення призовникам з депутатського корпусу,  Хомінець… їде у США у складі делегації аграріїв області на сільськогосподарську виставку ”World Ag Expo 2015″.

 

Будемо сподіватися, що після повернення голова облради прозвітує, за чий кошт він вибрався за океан, чи були використані для цього вояжу кошти обласного бюджету і в чому ж полягала нагальність його перебування на даній виставці.

 

Наразі  потребу поїхати в США Хомінець мотивував набором банальних фраз без жодної конкретики і чітких пояснень, чого саме заплановано досягнути завдяки його візиту.

 

«Тернопільщина – аграрний край. Співпрацю з різними країнами у цій галузі потрібно налагоджувати постійно. Інвестиції в аграрну сферу – пріоритет для Тернопільщини. Обмін досвідом, співробітництво із аграріями різних країн дасть поштовх до подальшого  розвитку галузі. Обласна рада  також зацікавлена у налагодженні взаємовідносин між Тернопільщиною та регіонами різних країн, особливо щодо співпраці у сільському господарстві. Приклади таких домовленостей у нас є, та їх потрібно розширювати. Участь у цій виставці – можливість це зробити. Адже ми зустрічатимемося із керівництвом американських та інших зарубіжних сільськогосподарських фірм», – пояснив свій вояж Хомінець.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь хомінець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #облрада, #США, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: