“Хлопці, забудьте про аеропорт” – комбат Чорний Захарченку та Мотролі

Опубліковано:
17 Січня, 2015

Небувала активність бойовиків в донецькому аеропорту може пояснюватися спробою визволити з полону кадирівців, яких заблокували на території аеродрому українські військові. Таку версію озвучив представник бойового підрозділу «Правого сектора», який забезпечує підтримку «кіборгів» з сусіднього з аеропортом селища Піски, йдеться в сюжеті ТСН.

 

«Одним словом, 15-20 чеченців в підвалі заблоковані нашими, бояться вийти. Такі дані, що комбат «Востока» разом з кадирівцями в підвалі », – розповів командир штурмової роти ДУК “Правий сектор” з позивним «Барс».

 

Можливо, саме тому лідери донецьких бойовиків і дали сьогодні команду «зачистити» аеродром. Але, принаймні, «Правий сектор» запевняє, що ні в якому разі не дасть їм можливість це зробити. Ці слова вже почули і керівник «ДНР» Захарченко, і розпіарений бойовик «Моторола».

 

«Я їм сьогодні в радіообміні сказав просто: хлопці, забудьте про аеропорт. Цю фортецю ніхто нікому здавати не буде, ви покладете своїх людей – на цьому все закінчиться. Зробите для нас краще. Хочете воювати – воюйте. Тільки є об’єкти, які вам Україна ніколи не віддасть», – заявив командир батальйону ДУК «Правий Сектор»з позивним «Чорний».

 

Самі ж Піски, як і Авдіївка з Тоненьким, також в четвер опинилися під щільним вогнем артилерії ворога. На щастя, обстріли пройшли без втрат серед українських бійців.

Більше того, військові продовжують допомагати захисникам аеропорту вогнем з танків і гармат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #АТО, #ДУК, #кіборги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: