Гуртом легше ворога бити – так вирішили військові лікарі Тернопільщини

Опубліковано:
22 Грудня, 2014

Більшість лікарів на території антитерористичної операції служить добровільно. Відтак на них покладено лише обов’язки, реалізувати права складно.

 

Лікарі кажуть, що у створенні Всеукраїнської організації медиків Майдану є наразі необхідність.

 

«Лікарям кожного разу говорять про те, що вони потрібні на Східній Україні. Проте менше йдеться про захист лікарів та про їхню безпеку. Також треба подумати з чим має їхати туди лікар, чи забезпечать його необхідними медичними засобами та медикаментами. І ще одне дуже важливе – це підготовленість самого лікаря, який збирається служити на території, де відбуваються військові дії. І ще багато різних питань ставить сучасний військовий конфлікт, який переживає Україна. І ці всі проблеми буде легше вирішувати, якщо медики об’єднаються в організацію», – відзначив доцент кафедри медицини катастроф і військової медицини Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського Петро Левицький.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #військові лікарі, #ворог, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: