Грузинський реформатор став радником міського голови Тернополя (Фото)

12.04.2015 09:00   Джерело: 7 Днів Україна
Опубліковано : Тарас Савчук

Помічник екс-президента Грузії Михаїла Саакашвілі, відомий грузинський реформатор та експерт, який у складі грузинської команди працює над впровадженням реформ в Україні, Іло Глонті офіційно став радником міського голови Тернополя Сергія Надала. Відповідне розпорядження було підписане 8 квітня.


Іло Глонті допомагатиме Тернополю досвідом із залучень інвестицій та проведення реформування у суспільній сфері.

 

Грузинський реформатор зазначає, що наразі співпрацює з усіх міст та областей України лише з Тернополем.

 

«Мабуть, багатьох цікавить, чому саме Тернопіль? — запитує Іло Глонті. – Сьогодні мені здається, що це те місто, яке найбільше готове до змін, до впровадження нових ідей. Найголовніше, що наші закордонні колеги оцінюють інвестиційний потенціал міста на високому рівні, а також вагомим фактором є підтримка місцевої влади, що важливо і для мене, і для потенційних інвесторів».

 

Перша зустріч міського голови Сергія Надала та грузинського реформатора Іло Глонті відбулася менше тижня тому. Проте за цей час обидві сторони обговорили можливість реалізації у місті ряду як довгострокових, так і короткострокових проектів. Як додає Іло Глонті, саме у такому швидкому темпі й робилися грузинські реформи.

 

Співпрацюватиме грузинський реформатор на громадських засадах.

ДОВІДКОВО: Іло Глонті – грузинський політик-реформатор,радник екс-президента Грузії Міхаеля Саакашвілі, навчався у реформатора Кахи Бендукідзе. Уже п’ять місяців працює з групою грузинських реформаторів з питань реформування при кількох Міністерствах України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 7 Днів Україна  

Коментарі