«Громадський Майдан» про співпрацю з нардепом від «Блоку Порошенка»

Опубліковано:
19 Березня, 2015

Громада міста Чортків 16 березня відзначила рік існування ГО «Громадський Майдан» . Активісти об’єднання підбивають підсумки роботи організації та висловлюють подяку народному депутату України Олегу Барні (фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА»), котрий став одним з ініціаторів її створення та згуртував людей ще будучи громадським активістом.

 

«Його позиція була підтримана досвідченими громадськими діячами краю В.Мармусом, В.Чепигою, В.Саварином, П.Батрином, Л.Хадзагаровим. Олег Барна – виходець з простого народу, тому, незважаючи, що сьогодні представляє інтереси краян у Парламенті, часто проводить зустрічі з виборцями округу, вирішує проблемні питання. Він був з нами на Майдані під час Революції Гідності, добровольцем пішов в АТО, і навіть, будучи парламентарем, не забуває своїх бойових побратимів. Нещодавно приїхав з АТО, з під Маріуполя, був там чотири дні. Відвозили для наших земляків автомобіль “Мінівен” для 25 аеромобільної бригади, речі, продукти, прибор нічного бачення для зенітно-ракетної бригади в Дніпропетровську та Тернопільського батальйону «Збруч» під Маріуполем» – розповідає Орест Мурава, заступник голови ГО «Громадський Майдан».

 

ГО «Громадський Майдан» за рік своєї діяльності, з допомогою нардепа Олега Барни проводив пікетування Чортківського військового аеродрому з метою недопущення розкрадання майна; члени організації брали участь в перевірці готовності захисних споруд цивільного захисту; в перевірці якості води в Чорткові та обговорювали обґрунтування тарифів на воду; приймали участь в організації міжрайонного показу вишколу вояків; ми проводимо волонтерську роботу по забезпеченні вояків в зоні АТО (доставка амуніції, продуктів харчування, пічок для обігріву), також організовуємо допомогу сім’ям воїнів АТО.

 

1 квітня організація проведе віче з громадою міста, де спільно з усіма активістами окреслить низку конструктивних рішень свого подальшого існування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: