Громадські проекти пошуку кращих співгромадян ширяться Україною

Опубліковано:
24 Квітня, 2015

В Одесі нещодавно стартував подібний до тернопільського громадський проект пошуку кращих одеситів.

 

Від імені організаторів, яким виступив Благодійний фонд «Журналісти за демократію» мешканців міста закликають обрати 100 впливових одеситів.

 

Для цього пропонують проголосувати на сайті http://100vo.odessamedia.net/.

 

До речі, недобросовісні «кращі» одесити також (як і в тернопільському праймерізі – http://top100.te.ua) пробували здійснювати накрутки голосів.

 

Про це організатори також повідомляють на своєму сайті: «В последнее время участились попытки взлома нашего ресурса и накрутки голосов  за отдельных номинантов. Обращаем ваше внимание на то, что администраторы круглосуточно отслеживают все подобные случаи. Оставляем за собой право аннулировать накрученные голоса. При подведении итогов голосования мы обязательно озвучим фамилии тех, кто желал попасть в сотню влиятельных одесситов с помощью хакеров».

 

Нагадаємо, що громадських проект «100 кращих тернополян» завершується 24 квітня, після чого буде проведений детальний аудит голосів та оголошено рейтинг сотні тернополян, яким громада довіряє.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #віктор гурняк, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: