Громада Теребовлянщини збунтувалася – люди проти президентських призначень

Опубліковано:
26 Квітня, 2015

В Теребовлі на віче вийшли представники самоврядування району та небайдужі люди. Усі вони просять одного – не забирати з посади голови райдержадміністрації Галину Зелінку, яка за рік зуміла зробити те, чого її попередники не спромоглися за роки своєї каденції.

 

Зокрема, за словами голови Асоціації голів сільських і селищних рад Теребовлянського району Романа Бойка, пані Галина вивела район в ТОП-3 серед районів Тернопільщини за соціально-економічними показниками розвитку. Екс-очільниця району також каже, що готова працювати і не бачить доцільності звільнення її з посади, адже зі своїми обов’язками вона добре справлялася.

 

Це підтверджує і громада. На віче люди заявили, що підтримують звернення до голови Тернопільської облдержадміністрації, а через нього до Президента, аби Галину Зелінську знову призначили керівником Теребовлянщини знову. Поки нового очільника ще не призначили, тож теребовлянці мають намір не допустити приходу чужої людини в район.

 

Нагадаємо, що розпорядженням Президента від 21 квітня посад позбулися одразу троє керманичів районів на Тернопіллі – Збаразького, Кременецького і Теребовлянського. Збаражани, до слова, також не в захваті від новопризначеного голови, тож тамтешні громадські активісти приїхали до Теребовлі та виступили на віче у підтримку екс-керівника району. Громадяни кажуть, що зміна керівників РДА має проходити за погодження із людьми, тож не розуміють чому із ними не радяться у питаннях, що стосується подальшої життєдіяльності цілих районів. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голова, #новини тернопільщини, #ОДА, #РДА, #теребовля, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: