Госпітальєрка Яна Зінкевич повертається в Ізраїль на реабілітацію

Опубліковано:
4 Березня, 2016

Керівник та розробник проекту «Госпітальєри» Яна Зінкевич знову вирушила на лікування до Ізраїлю. У клініці, в якій вона раніше була прооперована після щонайтяжчої травми,  для неї запланований наступний період реабілітації. Хоча відновне лікування після операції відбулося успішно й повноцінно,  зараз відома волонтерка все ще залишається прикутою до інвалідного візка. Другий етап матиме назву «вертикалізація»,  і  після нього Яна  має шанс встати на ноги.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небайдужих просять долучитися коштами для реабілітації героїчної юнки Яни Зінкевич (Відео)

 

Про це повідомив на своїй сторінці Борис Трейгерман, екс-радник губернатора Дніпропетровської області, який  відіграє ключову роль у останні подіях життя Яни, які вона сама назвала «Боротьба за життя». «Непомітно пролетіли три години польоту і ми знову в Ізраїлі. В аеропорту Дніпропетровська Яну проводжали друзі-госпітальєри. Побажання було тільки одне – повертайся скоріше, на “своїх двох”. Майбутній другий етап реабілітації (“вертикалізація”) досить складний, ізраїльські лікарі будуть “ставити” Яну на ноги. У своїх прогнозах вони дуже обережні. Ніхто не може сказати, скільки займе курс реабілітації за часом і яким буде результат, але головне, що шанс є!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: