Госпітальєрка Яна Зінкевич покинула територію лікарні (Фото)

Опубліковано:
24 Січня, 2016

Яна Зінкевич, відома волонтер, яка продовжує відновлення після тяжкої травми у клініці Ізраїлю, розповіла, як вона вперше виїхала за територію лікарні.  У супроводі своїх друзів госпітальєрка відвідала Єрусалим. Ось як вона описує враження від поїздки:

 

«Ми цілий день бродили заплутаними вуличками міста. Такого фантастичного змішування пам’ятників історї та народів, традицій та культур,де одночасно керують церкви, синагоги та мечеті ви не зустрінете більше ніде. Я не встигала крутити головою по сторонам. Хлопчики з пейсами, чоловіки в чорних одежах, що поспішають до синагоги, араби, що манять купити у них щось, солдати з автоматами, туристи і паломніки з усіх країн світу, перезвон церковних колоколів, голос муєдзіна, збирающого правовірних на молитву.. Ми відвідали всі самі відомі місця, найвеличнішу святиню євреїв – Стіну Плачу, де євреї відчувають свій безпосередній звязок з Творцем, залишили записки зі своїми найбільшими бажаннями, відвідали найвеличнішу святиню християн – Храм гроба Господня – де все пронизано болем страждань Ісуса та щастям чуда його воскресіння.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Зінкевич: “Я не мала вижити, але чомусь вижила. І те що сталось неможливо пояснити”

 

Ввечері, щаслива та радісна я повернулась до лікарні. Всю дорогу ми ділились враженнями і зійшлись на одному – якою б не вийшла ваша подорож в Єрусалим, ви ніколи її не забудете та з’явиться бажання повернутись туди знову..»

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Зінкевич та батальйон “Госпітальєри” вийшли з “Правого сектору”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: