Головою Тернопільської ОДА хоче стати Бабійчук?

Опубліковано:
20 Квітня, 2015

Вже пройшло більше двох тижнів, відколи нардеп з “Блоку Петра Порошенка” Степан Барна очолив Тернопільську облдержадміністрацію. Зрозуміло, що за такий короткий час, якихось кардинальних зрушень показати не вдавалося ще нікому. 


Але Степан Степанович може увійти в історію, як голова, що найдовше пропрацював без власної команди – за 2 тижні немає жодних кадрових змін. Складається враження, що Барну повністю влаштовують люди з команди Хоптяна та недолугі свободівці, яких “протягував” на посади в ОДА ще Сиротюк.

Така пасивність може пояснюватися тим, що вже скоро область, мабуть, очікує зміна керівника ОДА. Ним хоче стати нинішній в.о.заступника голови ОДА та близький друг пана Барни Іван Бабійчук. Про це в коридорах “білого” дому активно говорять ті, хто отримав свої посади завдяки пану Бабійчуку. За словами посадовців, Іван Геннадійович робить все, щоб показати усю “складність” чиновницького життя та спонукати Степана Барну повернутися в тепле і безтурботне парламентське крісло. Колись так вже зробив колишній нардеп-регіонал Ярослав Сухий.

До речі, інформації про складання Степаном Барною депутатського мандату досі немає. Це тільки підтверджує наше припущення.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабійчук, #барна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТОДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: