Головний міліціонер Тернопільщини розказав, які тарифи в ДАІшників

Опубліковано:
24 Березня, 2015

За просте порушення правил дорожнього руху ДАІшники Тернопільщини беруть 500-1000 гривень хабара, розповідає начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. За серйозніші порушення – на дорогах платять більше.


Богомол надіється, що реформування ДАІ відбудеться якнайшвидше.

 

– Чи можна переводити людей в новий підрозділ і пропонувати роботу? Треба до кожного підходити індивідуально. Що би було, якби ДАІ в один день ліквідувати і цим людям запропонувати іншу роботу, але виникне декілька проблем: ДТП, “безпрєдєл” водіїв. Треба підрозділ, який би за це відповідав, – каже головний міліціонер.

 

Олександр Богомол не заперечував того, що ДАІшники беруть хабарі, навіть назвав тарифи.

 

– Дуже важко це документувати. Інформації достатньо, і друзі мені дзвонять. Я кажу: треба було мені передзвонити до того, як ти давав хабара, бо зараз став таким самим злочинцем, як працівник ДАІ.
Головний міліціонер розкритикував цифри, якими звітує УДАІ.

 

– Працівники ДАІ 14 разів задокументували, що їм давали хабарі по 100 гривень. Таких цін на дорозі нема. Це штучне накручування показників. Я свою позицію начальнику ДАІ сказав, що мені такої роботи не потрібно. Знаєте, скільки коштує відкупитись від ДАІшника за просте порушення правил? Не сто гривень. Це 500-1000 гривень. Щоб відкупитись від алкогольного сп’яніння, йде рахунок на 5 тисяч і більше гривень. Але це робота двох “нігодяїв”, того, що п’яний їде, і того, що бере хабар.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДАІ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр богомол, #побори, #такса, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: