Голова Тернопільської облради зібрався на Схід

Опубліковано:
5 Грудня, 2014

Майже 140 тисяч гривень зібрала обласна рада для допомоги тернопільським військовим, які захищають Україну у різних підрозділах, батальйонах та бригадах. Голова облради Василь Хомінець має намір особисто привітати солдат із Днем Збройних Сил України на місці їх дислокації та передати їм необхідні речі.


– Тернопільська обласна рада та наші комунальні підприємства неодноразово допомагали нашим військовим, працівникам міліції, ДАІ, СБУ, які перебувають у зоні ведення АТО, а також тернопільським добровольцям та воякам, які захищають Україну, – наголосив Василь Хомінець. – І зараз до допомоги тернопільським військовим долучилися і депутати, і виконавчий апарат обласної ради, і комунальні підприємства та установи, і підприємці, і аграрії. Щиро дякую усім за допомогу захисникам України».

 

На зібрані кошти закуплені берци, нагрівачі, термобілизна, продукти, ліки тощо.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #василь хомінець, #донбас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська обласна рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: