Генштаб заборонив волонтерам приїжджати на передову, а солдатам писати в соцмережах (ФОТО)

02.03.2015 09:10   Джерело: Дивана сотня
Опубліковано : Тарас Савчук

Генеральний штаб Збройних сил України забороняє волонтерам і неакредитованим журналістам перебувати на передовій в зоні АТО. 


Також зазначеним групам осіб і військовослужбовцям забороняється давати самовільні інтерв'ю ЗМІ і повідомляти в соцмережах про позиції сил АТО та виконання військових завдань. 

«24 лютого командування Збройних сил України на виконання директиви Генерального штабу наказало обмежити допуск сторонніх осіб, у тому числі акредитованих працівників ЗМІ та волонтерів, до позицій та об'єктів військових. Також командування заборонило «самовільні» виступи військовослужбовців перед ЗМІ та надання ними інтерв'ю », — йдеться в повідомленні.

АТО: https://www.facebook.com/dyvannasotnya

Документи такого характеру відправляються офіцерам різних бригад на передову, зокрема такий наказ отриманий силовиками, блокпост яких розміщується на найбільш небезпечному напрямку в Луганській області — селі Кримське. Згідно наказу, волонтерам та неакредитованим журналістам не тільки забороняється з'являтися в базових таборах, командних пунктах і на блокпостах ВСУ. Тепер волонтери повинні всю привезену допомогу залишати на загальному волонтерському пункті в місті Сватове. У разі виявлення фактів порушення даного наказу, такі випадки будуть розслідуватися і порушники будуть притягуватися до відповідальності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Дивана сотня  

Коментарі