Газета Барни та Овчарука продовжує обслуговувати свободівців? (Фото)

Опубліковано:
18 Лютого, 2016

Газета обласної ради та облдержадміністрації “Свобода” друкує брехню. Звісно, заробляти якось треба, адже півмільйона бюджетних гривень, виділених на редакцію у 2015 році, не покривають всіх потреб.

Але чи можна заради декількох сотень гривень втрачати читача? Чи, може, газета має багатотисячний тираж? Чи, може, менеджмент вивів роботу редакції на новий рівень?

Виявилось, що звичайні замовні матеріали стали стандартом роботи редакції “Свободи” і саме ці матеріали розміщуються на передовиці.

В номері від 3 лютого 2016 року на 1-й сторінці надруковано матеріал за підписом депутата Тернопільської міської ради Наталії Паньків, де вона оправдовується від звинувачень, в яких їй приписують звязок з “тітушками” під час подій на будівельному майданчику по вулиці Микулинецькій у Тернополі.

Як доказ своєї невинуватості, вона наводить слова працівника поліції і саме це виявилось брехнею. В наступному номері газета вже давала спростування. Виявилось, депутат прикрилася поліцією, а редакція навіть не спромоглася перевірити, чи правда це.

За журналістськими правилами, спростування повинно бути подане в таких же площах та такому місці, як і матеріал, який спростовується. Цього знову не було дотримано.

І все це зробила державна газета, засновниками якої виступають найвищи органи влади нашої області.

Чому “Свобода” продовжує підігрувати свободівцям? Може справа в роздержавленні? Може дійсно дехто з політиків вже поклав око на газету зі співзвучною назвою?

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: