Фреймут на шпильках і в куртці-хакі провела ревізію на кухні бійців АТО (ФОТО)

Опубліковано:
17 Листопада, 2014

Відома  телеведуча Ольга Фреймут зараз не тільки проводить інспекції в ресторанах в Україні та за кордоном, але і  перевіряє, як і чим годують українських військових.


Оля Фреймут  не стала відмовляти у проханні “кіборгам”, що захищають донецький аеропорт. Саме бійці АТО попросили зірку ТБ звернути увагу на умови, в яких живуть військові, повідомляють  Патріоти України з посиланням на TopPeoples.

 

Наприкінці жовтня захисники донецького аеропорту жартома запросили Фреймут перевірити їхній харчоблок. Новина розлетілася країною наче блискавка, і певно запала в душу відомій телеведучій. Чи добралася тендітна білявка безпосередньо до дуже небезпечного літовища наразі не відомо. Однак шукати тарганів по польових кухнях в зону АТО най вишуканий ревізор країни таки поїхала. Так Фреймут зі своєю командою знімає репортажі на полігонах, запросто спілкується з військовими чинами і хизується перед камерою у величезній куртці-хакі.

 

165534

 

У соцмережах зірка проекту “Інспектор Фреймут” показала, як саме проходять її польові зйомки.

 

891468

 

А заодно довела, що вона, як справжня жінка, навіть в таких умовах може встояти на шпильках.Про те, де знімалася програма телеведуча повідомляти завчасно не стала, фото підписала коротко: «Скоро».

 

308988

 

А ми тим часом відзначили, що красуню-Фреймут навіть в умовах війни намагаються приймати з пошаною. Для зірки військові накрили стіл і навіть дістали звідкись сільничку, перечницю та серветки. За сучасними мірками – небачений армійський шик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #ревізія, #тернопільські новини, #Фреймут
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: