Французькі націоналісти підтримують українських побратимів

Незважаючи на московську пропаганду та підкупи, чимало європейських націоналістів-революціонерів продовжують підтримувати своїх українських побратимів. Це в першу чергу стосується не популістів, котрі спекулюють на національній проблематиці, а справжніх правих революціонерів.

 

Днями французька права організація «France Ukraine Solidarité» провела конференцію на підтримку єдиної України в паризькому клубі «Le Crabe-tambour», під час якої прочитав лекцію на тему української історії та ідентичності від давнини до сьогодення історик і журналіст Паскаль Ласаль.

 

Також французькі націоналісти передали допомогу українським добровольцям.

 

Чимало правих сил, котрі нині підтримують Україну, підпадають під категорію маргіналів. Проте не варто забувати, що і сили, котрі створили «Правий сектор», також називали маргіналами. Не зважаючи на це, саме ці сили змінили хід вітчизняної історії. Останні масові акції протесту у тій же Франції продемонстрували вагу і значення розрізнених правих груп. Не поміркований «Національний фронт» Ле Пен, а саме дрібні націоналістичні групи зуміли продемонструвати радикальний протест проти соціалістично-ліберальної диктатури Ф. Олланда.

 

Цілком імовірно, що саме націонал-революціонери, а не «патентовані націоналісти» із парламентських партій, будуть визначати майбутнє багатьох європейських країн.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://banderivets.org.ua/frantsuzki-natsionalisty-pidtrymuyut-ukrayinskyh-pobratymiv.html  

Коментарі