Фото Віктора Гурняка мандрують по світу

26.11.2014 16:35   Джерело: https://www.facebook.com/petro.zadorozhnyy
Опубліковано : Тарас Савчук

Із допису Petro Zadorozhnyy на своїй сторінці у ФБ

 

Німеччина, Польща

 4 листопада відбулась виставка-аукціон у Мюнхені завдяки Yuriy Pelyak, благодійний аукціон у Любліні - 15 листопада завдяки Nastia Kinzerska і команді фестивалю Ukraina w Centrum Lublina.

 

Естонія

 Сьогодні, (26 листопада), о 17:00 відкриється виставка останніх робіт Віктора (Євромайдан, Крим, АТО) в Музеї Окупації у Таліні (Okupatsioonide Muuseu). (завдяки Ania Ranczakowska-Ljutjuk). Впевнений, Віктора би потішила увага російського ТБ, яке акредитувалось на відкриття 

 

 

Польща

У п'ятницю (28 листопада), у Варшаві, з 11:00 в "Українському Світі" (Ukrainski Swiat, ul. Nowy Swiat 63) можна буде побачити останні фото Віктора з Майдану та АТО (завдяки Lyudmyla Kozlovska та Фонд "Відкритий Діалог" в Україні).

 

Україна

Найближчими днями у Львові (детальна інформація згодом), в Національному музеї ім. Андрея Шептицького відкриється фотовиставка Віктора присвячена Євромайдану над втіленням якої працювала велика команда: Tanya KozyrevaМаксим Баландюх,Joseph SywenkyjVitaliy Hrabar). Окрема подяка Михайло Дяків за допомогу.


Досі триває фотовиставка 41 автора на паркані будинку Профспілок (Майдан Незалежності) у Києві Human Factor. Last Edition серед яких є роботи Віктора (завдяки Maks Levin).

 

А ще працюємо над невеличким відео, яке завтра, надіюсь, опублікуємо. Nastya StankoAnna TsygymaІнна Білецька.

І це не повний список друзів Віктора, які: організовують виставки, аукціони, працюють над архівами фото та відео, збирають кошти і постійно допомагають Markiian LyseikoВіталій ТроцьRoman Bakhovskyy і всі інші, пробачте кого не згадав.

 

П.С. Фото Ania Ranczakowska-Ljutjuk з виставки у Таліні, яка відкриється за декілька годин.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: https://www.facebook.com/petro.zadorozhnyy  

Коментарі