Енергетику картин Олега Шупляка можна відчути у краєзнавчому музеї Бережан (Фото)

Опубліковано:
22 Серпня, 2016

Подивіться на ці полотна… Так, красиво, але… Нічого дивного не помічаєте? Наче милуєшся пейзажем, аж раптом помічаєш очі, що дивляться на тебе з картини. Мурашки пробігають по шкірі, чи не так?

Мабуть, більшість з вас вже неодноразово зустрічали ці зображення в мережі. Вони дуже популярні, викликають чимало захоплення, й не тільки в поціновувачів мистецтва. І недаремно!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий шедевр від бережанця Олега Шупляка (Фото)

Двовзори – саме так називає власні картини з подвійним, а то й потрійним змістом Олег Шупляк.

Митець Олег Шупляк проживає у містечку Бережани на Тернопільщині. За освітою він – архітектор, хоча покликання своє знайшов саме в образотворчому мистецтві. Раніше працював учителем малювання у рідному селі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бережанський художник-ілюзіоніст створив тривимірну картину Різдва (Фото, Відео)

 

Він входить до Спілки художників України, влаштовує власні виставки в Україні та за її межами. Неодноразово демонстрував свої роботи закордоном: у Великобританії, Росії, Японії, Кореї, США, Данії та інших країнах. Та, навіть здобувши світове визнання, продовжує створювати свої шедеври  на старенькому горищі.

 

Олег не проміняв спокій та затишок рідного краю на галас та метушню великого міста. Він обрав життя художника-відлюдника, так би мовити, віддаючи весь свій час та енергію мистецтву.

 

Нині багато полотен художника експонується у його рідних Бережанах у краєзнавчому музеї. Поспішіть побачити! Адже зображення в мережі не порівняються з живою енергетикою картини.

 

А ще в окремій залі є кілька робіт, котрі треба дивитися через 3D окуляри. Стереокартини Олега Шупляка – це теж шось неймовірне.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картина художника з Бережан Олега Шупляка стала обкладинкою шкільного підручника (Фотофакт)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: