Екс-тернополянин вкрав в Кремля 40 млн доларів. Путін розлючений

Опубліковано:
25 Листопада, 2014

Олегу Царьову заборонили в’їзд до Росії. Причиною тому послужила численні розтрати державних коштів виділених Кремлем на допомогу “Новоросії”.

Гроші, які прямували на допомогу мирному населенню і бойовикам осіли в кишенях Царьова і його сподвижників, – заявив напередодні відомий економіст, директор Інституту досліджень розвитку Східно-Європейських країн, Андрій Істевіч.

 

За його словами, Царьов зумів збагатитися на 40 мільйонів доларів за лічені тижні. Ці гроші були призначені для населення Донбасу і частково для ополченців, але аж ніяк не повинні були йти на особисті потрібні Царьова. Першим про ситуацію дізнався пан Глазьєв, він і доповів куди слід про розтрату грошових коштів в особливо великих.

 

Був би Царьов громадянином Російської Федерації, в’язниця стала б для нього найбільш м’яким варіантом покарання, – резюмує Істевіч. А поки що Царьов перебуває в розшуку на території України, і став персоною нон-грата в Росії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екс-тернополянин, #новини тернопільщини, #новоросія, #тернопільські новини, #царьов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: