Екс-тернополянин, відомий своїми проросійськими поглядами, став заступником міністра інфраструктури

Опубліковано:
30 Грудня, 2014

Олександру Каві доручать залізницю і наземний транспорт.


Колишнього радника київського мера Олександра Каву призначено заступником міністра інфраструктури. Про це повідомив сам Кава. “Таке рішення ухвалив сьогодні Кабінет Міністрів”, – заявив Кава.

 

Чиновник зазначив, що галузей, якими він буде займатися в міністерстві, ще не визначено, але найімовірніше, це будуть залізниця і наземний транспорт.

 

Нагадаємо, міністром інфраструктури України призначено Андрія Пивоварського. На посаді радника голови КМДА Кава відповідав за транспортний блок.

 

Олександр Кава відомий своїми проросійськими поглядами, він часто коментує події в Україні російським ЗМІ. Також влітку цього року, ще до призначення в мерію, Кава заявляв про відсутність переконливих доказів того, що літак “Боїнг” збили, мовляв, не доведено, що він зазнав аварії не внаслідок внутрішньої поломки.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заступник міністра, #міністерство інфраструктури, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр кава, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: