Джазова співачка родом з Тернополя, котра живе і працює в Європі, дасть концерт у Києві

Опубліковано:
16 Березня, 2016

Як стало відомо від поціновувачів сучасної музики, наша землячка Роксана Вікалюк, сьогодні виступить у  Києві в рамках сольного концерту авторського проекту Олексія Когана “Тема з варіаціями. Live”. На концерті прозвучать авторські композиції: вокально-інструментальні та фортепіанні твори, інспіровані здебільшого українським та єврейським фольклором.

 

Роксана Вікалюк народилася і виросла в Тернополі, тут закінчила музичне училище і почала виступати як джазова співачка. Проте вже багато років вона живе і працює  за кордоном, в Польщі та Німеччині. Cпіває і акомпанує собі на фортепіано, електронних інструментах, барабані, компонує та аранжує. Музика, яку виконує Роксана, може бути причислена до”World Music”; використання тем чи лише окремих їх мотивів запозичених зокрема з української, єврейської, польської, татарської народної музики є також елементом, який дозволив би зачислити її до музики етнічної. 

 

Нагадаємо, востаннє в рідному місті Тернополі співачка і композиторка була ще наприкінці 2013 року, тому сподіваємося невдовзі побачити її саму, а не тільки її образ на телебаченні та в інтернеті.

 

Квитки можна придбати в Будинку культури і освіти “Майстер Клас” (вул. Лаврська, 16а) за 30 хвилин до початку концерту.
 
м. Київ, Будинок культури і освіти “Майстер Клас” (вул. Лаврська, 16а)
 
Більше про концерт ТУТ.
 
 

   

 

Текст: Ольга Григорчук, Відео: youtube

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: