Друг Барни став генпрокурором

13.05.2016 10:23   Джерело: За матеріалами сайту Терен
Опубліковано : Антон Веселий

Найбільш обговорювана подія дня в Україні – призначення Юрія Луценка Генеральним прокурором. Ця неоднозначна та важлива для України подія  створила інтригу і в межах нашого міста та області.  Всім відомо, що новопризначений Генпрокурор та чинний голова ОДА Степан Барна – давні соратниики та судячи з усього, і друзі. Їх спільна діяльність почалася ще в період  «Нашої України» Віктора Ющенка і логічно продовжилася взаємною підтримкою в «Народній самообороні». На парламентських виборах 2014 року балотувалися від одного списку – Блоку Петра Порошенка, і навіть який час працювали разом у Верховній раді, допоки Степан Барна не склав своїх депутатських повноважень, ставши головою ОДА.

 

Однак інтрига не завершується самим лише Барною. В місті є ще один друг Генпрокурора, і може навіть і ближчий друг. Олександр Смик був головою Тернопільської «Народної самооборони» Юрія Луценка, і за всіма даними, стабільно підтримує з ним дружні зв’язки.

 

Цілком що при такій розстановці сил, а саме при наявності «свого хлопця» на чолі Генеральної прокуратури, наше місто й  область чекає багато цікавих  подій, пов’язаних із можливим впливом адміністрації на місцеву прокуратуру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За матеріалами сайту Терен  

Коментарі