Донецький аеропорт штурмують “обдовбані” метадоном “орки”

Опубліковано:
16 Січня, 2015

Вчора до півночі ситуація стабілізувалася, яке прийшло ввечері підкріплення допомогло відновити статус-кво.

 

Але з ранку почався щільний штурм, з нашого боку поранені (за загиблими інформації поки немає).Штурм ДУЖЕ щільний – знову (за деякими ознаками) йдуть обдолбані метадоном “орки”.

 

Тепер почнуться гойдалки, розгін ситуації в “Фейсбуці” і багато різного. Так, це зараз потрібно. Так, я в цьому теж приймаю участь. Але…

 

1) Я не пишу про те, що там все ок. Там гарячий бій, і напруга бою і ситуація там – найгірша за весь час, який я знаю (з кінця вересня).

 

2) У ГШ і в штабі АТО вчора вночі і зараз, прямо зараз, наради-наради. З одного боку – є чітке рішення про утримання ДАП. З іншого – там треба вирішуватися на те, що обговорювали ще 2 (ДВА) місяці тому. Але ватажок мопедів в штабі АТО нічого цього не робив, він тільки їздив по передовій з інспекціями по наявності достатньої кількості табуреток.Тепер він повернувся до Києва і робить вигляд, що не при справах. Генерал Пушняков – Вам доведеться рано чи пізно відповісти за дуже багато свої дії, а головне – за свою бездіяльність.

 

3) Я зробив усе, що міг – доповів Міністру та Першому. Ті підтвердили, що в Генштабі дані жорсткі інструкції. Тепер на щось має вирішитися ГШ.Треба, блін, чекати.

 

4) Розганяти хвилю в ФБ зараз безглуздо, вже й так все на повному взводі. Будемо чекати.

 

Юрий БІРЮКОВ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #АТО, #війна, #кіборги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: