Донька Надала відпочиває в одному з найдорожчих готелів світу

Опубліковано:
11 Березня, 2015

Єдине чадо тернопільського міського голови Сергія Надала – донька Анастасія, у ці дні відпочиває в одному з найдорожчих готелів світу, де ціни починаються від 10 тисяч доларів за одну ніч.

 

Вона вже встигла виставити світлини з відпочинку у свій Інстраграм. Друзі Насті одразу впізнали готель Marina Bay Sands у Сінгапурі з величезним басейном на даху.

 

Marina Bay Sands – один з найдорожчих готелів світу. Номер у цьому рукотворному чуді коливається від 10 до 12 тисяч доларів за добу проживання у двомісному номері. Він приваблює туристів своїм басейном на даху, з країв якого можна бачити все, що відбувається знизу.

 

Анастасія Надал уже в перший день зробила фото з відвідин всесвітньовідомого басейну. З собою вона прихопила коктейль. Друзі одразу впізнали Marina Bay Sands і написали в коментарях.

 

Крім всього, паняночка Анастасія не забуває інформувати всіх своїх чисельних друзів про географію свого пересування. Зокрема, у день вильоту, тобто після вчора, зробила селфі у столичному аеропорту.

 

До речі, профіль Анастасії Надал в Інстраграмі закритий від пересічного користувача цією соцмережею. Світлинами та скрінами екрану з «Тернополянами» поділився один із друзів доньки мера. За словами друга, Анастасія занадто хвалиться своїми подорожами. 

 

Адже всього лиш два місяці тому, Анастасія Надал здійснила подорож на теплі пляжі Карибського басейну. Вона обрала розкішний приватний острів Great Stirrup Cay відомої компанії на Багамах. А жила в недешевому готелі Аtlantis Рaradise Іsland, ціни номерів якого коливається в межах від тисячі доларів за добове проживання.

 

Фотографіями з цієї мандрівки поділилася подруга Анастасії випускниця однієї з львівських шкіл та донька підприємця Соломія Літвінська. Вона виставила досить багато спільних світлин з мерською донькою. Вона всюди зазначала місце перебування – будь то пересування океаном на лайнері чи відпочинок на пляжі.

 

Три подруги відвідали і місто Маямі у Сполучених Штатах Америки.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #дочка, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: