До Тернополя привезуть мощі Івана Павла ІІ (ВІДЕО)

Опубліковано:
19 Березня, 2015

У Тернополі можна буде помолитися і приступити до мощей Івана Павла ІІ Папи Римського. Святиню урочисто зустрічатимуть в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в четвер, 26 березня. В Соборі також виголошуватимуть реколекційні науки.


– Ми урочисто будемо зустрічати мощі 26 березня о 13 годині, в Архикатедральному Соборі, розпочнуться реколекції. Запрошуємо усіх тернополян, гостей міста, всіх вірних. Виголошуватиме науки місіонар, отець Мирон Шевчук. Реколекції будуть тривати до 29 березня до Хресної ходи. Програма реколекцій буде висвітлена в місті на бігбордах, сітілайтах, – розповідає голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ отець Орест Павліський.

 

Папа Іван Павло ІІ увійшов в історію як той, хто зруйнував Берлінський мур. Він був великим покровителем церкви. Саме за його заступництвом УГКЦ була легалізована. Духовенство закликає молитися до нього, щоб в Україні і у всій Східній Європі запанував мир. Мощі Папи Римського в Тернополі перебуватимуть в Архикатедрі впродовж п’яти днів, до 29 березня. Священики запрошують тернополян скористати такою нагодою і приступити до святині.

 

– Буде можливість доступити до мощей, буде можливість приступити до миропомазання, можна буде придбати олійку, образки, будуть молебні, молитовна програма буде дуже насичена.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван павло 2, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #папа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: