ДНРівці чистять свої ряди за співпрацю з проукраїнським підпіллям, – Дмитро Снєгирьов

Опубліковано:
3 Березня, 2015

Так зване “міністерство держбезпеки” (“МГБ”) “ДНР” продовжує чистки серед командної ланки бандформувань. Про це , 27 лютого, повідомив керівник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.

 

“Зокрема, за звинуваченням в організації масових грабежів і мародерства заарештовані два командира підрозділів з бандформувань “Оплот” і “Восток”,-написав він на своїй сторінці у ФБ.

 

п.Тимчук, т.зв.”міністерство держбезпеки” (“МГБ”) “ДНР”, яке очолює Леонід Баранов не займається мародерами і грабіжниками.У цього “міністерства” інший профіль, про що власне і свідчить сама назва-“державна безпека”.

 

Мародерами і грабіжниками займається спеціально створена в ДНР так звана

“військова поліція”, яку очолює Віктор Аносов на псевдо “Нос”.

 

Командири підрозділів з бандформувань “Оплот” і “Восток” були затримані співробітниками “МГБ ДНР” за звинуваченням у співпраці з проукраїнським підпіллям.

 

22 лютого ГІ ” Права Справа” оприлюднила інформацію про співпрацю командира загону спецназу ДНР Ф.Муштранова на псевдо ” Патріот”, який загинув в боях під Дебальцево, з членством організації з метою передачі останнім оперативної інформації щодо місць базування та маршрутів
пересування ДРГ спецназу “ДНР”.

 

Саме ця інформація і стала причиною т.зв.”кадрових чисток”, яку провела т.зв. МГБ ДНР , серед командного складу бандформувань ДНР.

 

Оприлюднення інформації щодо співпраці командира спецназу ДНР з проукраїнським підпіллям( ГІ “Права Справа”), мало на метіпродемонструвати практичні результати оперативної роботи українського підпілля на тимчасово окупованих територіях і вплив української
правоохоронної системи на перебіг подій на цих теренах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ДНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: