“ДНР” шантажує Київ дітьми і просить не відключати електрику, газ і воду

Опубліковано:
23 Листопада, 2014

Влада так  званої “ДНР” готова прийняти гуманітарну допомогу від Києва. Про це заявив журналістам “заступник керівника Центру управління відновленням (ЦУВ) Донбасу” Ігор Білодід, повідомляють Патріоти  України з посиланням на російські ЗМІ.

 

“Ми готові будь-який вантаж прийняти і будь-яку допомогу. Будь-яку. А яка різниця, від кого? А звідки прийде вантаж – це не має значення. У кого яке серце. Якщо серце відкрите у людей – то будь ласка. Я знаю, що добрих і нормальних людей дуже багато … “, – запевнив Білодід.

 

За заявою чиновника “ДНР”, ситуація в “республіці” критична, особливо зважаючи  на наближення зими. У той же час він заявив, що не знає про те, щоб київська влада зверталися до “ДНР” з пропозицією надіслати гуманітарну допомогу. “До мене інформації такої не надходило”, – запевнив Білодід.

 

«Чиновник» заявив, що не можна говорити про те, що через українську територію взагалі не надходить жодної гуманітарної допомоги.”Позавчора фінський Червоний Хрест надіслав 20 тонн для лікарень”, – повідомив Білодід. На переконання сепаратиста, на українській стороні багато людей, які ставляться з співчуттям до трагедії  мешканців Донбасу.

“Ми ж люди однакові. Люди, які ростять своїх дітей і забезпечують свої сім’ї, однакові. Всі хочемо жити, хочемо свою сім’ю, щоб вона жила в безпеці. Найголовніше адже – сім’я”, – заявив Білодід.

 

Він також звернувся із закликом до української влади. “Була інформація, що повністю відключать електрику, воду, газ. Я прошу, щоб, будь ласка, вони цього не робили. Бо ті дітки, які перебувають у лікарнях або не можуть виїхати без батьків, а батьки не можуть виїхати, бо грошей у них немає, – вони заручники ситуації. Нехай вони просто-напросто будуть людьми і не відключають нас, нехай подумають хоча б про дітей “, – закликав Білодід.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #ДНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: