Для провладної обласної газети крадіжки звична річ? (Фото)

Опубліковано:
22 Березня, 2016

От і у Тернополі вже дожилися до того, що журналісти почали красти одне в одного. Практика присвоювати чужі матеріали перейшла від окремих інтернет-сайтів до газет. Першою в крадіжці помічена державна газета. Не відчуваючи жодних докорів сумління, газета обласної ради та облдержадміністрації “Свобода” без будь-яких посилань на першоджерело чи хоча б згадок про авторство, передрукувала матеріал з нашого сайту. Ми ведемо мову про статтю про талановитого юного тернополянина Захара, що була  опублікована на сайті 25 лютого.  А через три тижні,  16 березня, у державній газеті «Свобода» з’явилася стаття, з практично незміненим текстом, проілюстрована нашою фотографією, і без згадки про те, що це вже публікувалося.

 

Напевно, хтось з членів редакції навіть гонорар за це отримав. Гроші ж бо є! Нагадаємо, що областю керують представники пропрезидентської партії, які і несуть відповідальність за дії газети, яка є їхньою власністю  І минулого року з обласного бюджету для потреб редакції “Свободи” виділили, не мало не багато, а 500 тисяч гривень. Однак виглядає, що для розвитку півмільйона нічого не вирішують, бо  все одно простіше вкрасти.

 

Ми розуміємо, що Тернопільщина – невелика область і що цікаві події у нас стаються не щогодини. Ми також розуміємо, що всі ЗМІ намагаються охопити всі події, і тому про одну  й ту ж подію пишуть всі. Але ми не розуміємо, як можна не повідомити, звідки взята інформація, видати чуже за своє,  що фактично й означає – вкрасти.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газета Барни та Овчарука продовжує обслуговувати свободівців? (Фото)

 

Шкода, що ця історія стосується дитини, бо подає недобрий приклад, як «в житті крутитися».

 

Бажаємо талановитому Захаркові творчо розвиватися, власною працею досягати поставленої мети, вірити в справедливість і чинити по правді.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: