Дівчина в Тернополі на каблуках кидала асфальт

Опубліковано:
3 Жовтня, 2015

В Тернополі проходили зйомки програми «Чистоплюї», що на каналі НЛО. Для зйомок проекту організатори обрали житлово-комунальну галузь міста, адже у Тернополі здійснюється багато робіт з благоустрою. 

Як розповіла координатор зйомок Анна, спочатку планувалося відзняти одну програму, та, почавши роботу, представники знімальної групи зрозуміли, що цікавого у нас відбувається значно більше. Тому тернополяни побачать дві програми відзнятих у Тернополі.

У процесі зйомок ведучі спробували прибирати місто з допомогою самохідних вакуумних пилососів, а також вручну – із двірником. Ведуча просіювала пісок поблизу Архикатедрального собору та згодом пробувала викладати бруківку, кажуть в управлінні ЖКГ.

Друга програма буде присвячена асфальту та асфальтуванню. Спершу знімальна група побувала на асфальтовому заводі, а звідти слідом за вантажівкою гарячого асфальтобетону вирушила у двір, де саме тривали роботи із фрезерування старого покриття. Зйомки асфальтування здійснювали на бульварі Данила Галицького. Білявка кидала асфальтобетон у чорних колготках та на височезних підборах.

Далі знімальна група вирушила до Хмельницького, де спробує себе у нових професіях.

До слова, програма “Чистоплюї” носить гумористичний характер, у ній двоє ведучих намагаються оволодіти простими на перший погляд професіями. Представники «НЛО-ТВ» у рамках даної програми знайомлять свого глядача із складними або непрестижними професіями, які, як виявляються, не під силу гламурній білявці Мілі та стильному ведучому Сержу.

nlo-81nlo-4nlo-151nlo-161nlo-19nlo-20

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: