Дітей Тернополя запрошують на свято «Смайл» — на стадіон «Текстерно»

Опубліковано:
3 Січня, 2015

Свято «Смайл» відбудеться у неділю, 4 січня. Початок — о 15 год. на стадіоні «Текстерно» (вул. Текстильна- просп. Злуки).


Для всіх тернополян його організовують мешканці цього району. Обіцяють, що буде багато радості, ігор, посмішок і подарунків.

 

– Приходьте всі! Приводьте своїх дітей! На святі діти зароблятимуть гроші-смайли, перемагаючи в іграх, — пояснюють організатори. — Усього буде діяти 15 ігрових точок. Потім діти зможуть обміняти свої смайли на будь-який подарунок, який їм сподобається, або на фрукти. Буде справді весело!

 

Організатори обіцяють ще цілу торбу сюрпризів. Наперед не вони не хочуть розкривати всіх секретів. Мовляв, приходьте і побачте все самі!

 

Нагадаємо, це — не перше спортивне свято, яке організовують на стадіоні «Текстерно». Влітку там відбулася «дворова спартакіада», повідомляє “7ДНІВ” Активісти давно відстоюють збереження стадіону, який міська рада свого часу дозволила забудувати.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #стадіон, #текстерно, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: