Депутати з Тернопільщини не хочуть дати відсіч збройній агресії Російської Федерації?

Опубліковано:
23 Квітня, 2015

Виявляється не всі народні обранці із Тернопільщини підтримали  Постанову «Про відсіч збройній агресії Російської Федерації та подолання її наслідків», а деякі просто проігнорували засіданя.


Вирішили прогуляти сьогоднішнє засідання Ради народні депутати від Блоку Петра Порошенка Олег та Степан Барни, хоча Степан Степанови «одною ногою» вже не депутат, все ж формально має обов’язок голосувати і працювати в парламенті, оскільки ще не склав повноваження. Прогуляти засідання вирішив також і мажоритарник від Тернополя «примкнувший» до фрації Самопоміч Тарас Пастух. І Олег Барна і Тарас Пастух йшли до парламенту на рекламі АТО, з фотографіями в стилі “мілітарі” та рвали на собі сорочку розказуючи, які патріоти і розказуючи як воно служити в ЗСУ.

Ігор Побер порошенківець, який пройшов за квотою УДАРу вирішив не голосувати за ухваленння  вимог України до Російської Федерації у зв’язку із вчиненням акту збройної агресії проти України.

Все таки представники Блоку Петра Порошенка Микола Люшняк та Тарас Юрик, народнофронтівці Роман Заставний та Володимир Соляр, позафраційний Михайло Головко та ляшківець Юрій Чижмарь підтримали Постанову «Про відсіч збройній агресії Російської Федерації та подолання її наслідків». Метою якої є створення юридичного підґрунтя для пред’явлення Україною консолідованої претензії Російській Федерації у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #верховна рада, #люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: