День кар’єри в технічному університеті

Опубліковано:
30 Березня, 2015

У Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя відбувся День кар’єри для студентської молоді. До участі у цьому заході були запрошені фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, представники органів місцевої влади і самоврядування, соціальні служби, молодіжні громадські організації та роботодавці. День кар’єри проводився з метою об’єднання зусиль навчального закладу, влади, громадянського суспільства та роботодавців у розв’язанні важливої проблеми – працевлаштування студентської молоді.

 

На відкритті заходу ректор університету Петро Ясній наголосив, що пріоритетом діяльності закладу є інтереси студента, турбота за його до долю і професійне зростання. Тому, щоб допомогти майбутнім інженерам-механікам, технологам, світлотехнікам, програмістам, аналітикам комп’ютерних систем, радіоінженерам, бухгалтерам, економістам, менеджерам самореалізуватись на ринку праці, університет проводить ярмарки вакансій, дні кар’єри, презентації роботодавців.

 


 

Провідний фахівець з профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Людмила Федунчик провела для учасників майстер-класи щодо написання резюме та самопрезентації на співбесіді з роботодавцями. За допомогою мультимедійних засобів вона презентувала слухачам зразки вдалих резюме. Після короткого навчання студенти самостійно склали власне презентабельне резюме та особисто віддали його роботодавцям. Окрім того, учасники мали можливість пройти експрес-дігностику своїх психологічних особливостей та вдало використати отримані знання при самопрезентації на співбесіді, яка проводилась безпосередньо під час заходу. Загалом профорієнтаційні послуги надані 85 студентам, з них 25 пройшли психодіагностичне обстеження та отримали відповідні рекомендації.

 

Л.Г. Федунчик,
Провідний фахівець з профорієнтації.  

Відділ активної підтримки безробітних Тернопільського МРЦЗ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансії, #день кар’єри, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНТУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: