Цих чортківчан покійний Скрябін назвав “худобою”… (ВІДЕО)

Опубліковано:
3 Березня, 2015

Двадцяті числа лютого 2014-го вкарбувалися в серцях українського народу як поминальні дні. Адже тогоріч, перейшовши календарний рубіж середини лютого, Україна зазнала чисельних втрат своїх патріотів на майдані Незалежності в Києві, які залишили по собі пам’ять гідності вкраїнської.


Й ось – від 18 лютого кілька днів на кожному з каналів телеекрану палахкотить поминальна свіча; скорбота, туга, біль від утрат синів і доньок України чимдуж обперізують наші серця…

 

Та чи всі переймаються отим всеукраїнським болем, чи, може (та не «може», а таки-так (!)), є все-таки лжепатріоти, яких скорбота і не зачепила, пройшла повз їхню душу…

 

Візьметеся заперечити?!

 

Та факт говорить сам за себе!..

 

20 лютого много-многолюдна громада Чортківщини зійшлася на передвір’ї церкви Святої Покрови, що у Чорткові, з нагоди освячення пам’ятника Героям небесної Сотні та воїнам-патріотам АТО. І голці, як-то кажуть, ніде було впасти від чисельності присутніх, і так гучномовно про те, що кожен повинен бути справжнім патріотом своєї країни, перепустити крізь кожен нерв свого єства всю трагічність подій на рідній землі, проголошував на зібранні пан Вербіцький – міський голова Чорткова.

 

Проте, на жаль, на жаль… Озвучене на загал, аж ніяк не підтверджується в окремих випадках реальністю, пише Тетяна Лякуш в газеті “Голос Народу”.

 

Саме 20 лютого, як і у кожні вихідні поспіль, із настанням сутінок «Park Club» («Чикаго») гульбанив, як-то кажуть, по- повній (!) – мегагучна музика, яка видавала непомірні децибели, непристойні викрики добряче підвипивших молодиків-«патріотів», шум, галас, дівчачі верески…

 

Оце так проводять поминальні дні, пошановують у Чорткові пам’ять тих, хто віддав власне життя за мир на рідній землі, та й за щасливе майбутнє ось такої нерозважливої молоді.

 



 

Ганьба!

 

Невже мерія, власне – п. Вербіцький, який мав би (бо це саме в компетенції міського голови) врешті-решт припинити цю безглуздість, не знає, що твориться у місті?!

 

Не знає чи НЕ хоче знати, прикриваючись патріотичними гаслами?!

 

До речі, з боку правоохоронних органів п. Вербіцькому вже неодноразово подавалося звернення про обмеження такого «веселого відпочинку», аналогічні звернення були й від депутатів міської ради, і від мешканців будинків, прилеглих до території парку відпочинку.

 

Та все, як бачимо, намарно…

 

Схаменіться ж нарешті, «добродії» товстосуми! Гроші, що «збиваються» таким чином, вам доброї долі не принесуть. Зверніть виховання підростаючого покоління на патріотизм, честь і гідність, бо ж саме йому мали би довірити кермо держави.

 

Звичайно ж, не слід міряти всіх під одну мірку, не слід кидати осуд на всю юнь вкраїнську, бо ж надто багато її зараз ціною власного життя і боронить рідний край.

Та все ж окремим варто переглянути своє існування, задуматися, оглянутися: що залишите після себе… Чи, може, снуєте думкою: після мене – хоч трава не рости?..

 

А тим часом, як нагадують “Чортківські новини”, нещодавно загиблий в ДТП Андрій Кузьменко назвав відвідувачів саме цього закладу “Худобою”. Думаєте, випадково? Та ні. Бо тільки “худобі” плювати на біль і скорботу, яку переживає її народ.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дискотека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #худоба, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: