Чудотворні ікони з усього Тернопілля та молитви до них зібрали в один буклет

Опубліковано:
19 Лютого, 2015

Унікальну інформацію про історію походження 25 чудотворних ікон, молитви до святих, які на них зображені, та храми у яких вони знаходяться містить новий туристичний буклет «Чудотворні ікони Тернопільщини». Видання презентували в облдержадміністрації.

 

– Цей буклет на часі, оскільки релігійний та паломницький туризм найбільше в попиті, – зазначив під час брифінгу заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури, департаменту розвитку інфраструктури транспорту та туризму ОДА Назар Яворський. – Багато храмів шанобливо зберігають мощі святих та чудотворні ікони, саме вони спонукали до видання буклету.

 

Автор ідеї та упорядник буклету Олександр Малашевський відзначив, що чудотворні ікони з буклету належіть до храмів різних конфесій, тож роль видання не тільки духовна та пізнавальна, але й об’єднуюча.

 

– Про духовні об’єкти, які є на Тернопільщині буде цікаво дізнатися не лише місцевим жителям, а й паломникам зі всієї України, – каже Олександр Малашевський. – Зорієнтуватися у всьому допоможе зміст. Придбати буклети можна в туристичних магазинах, готелях. Орієнтовна їх вартість – 30 гривень.

 

На думку фахівців, буклет «Чудотворні ікони Тернопільщини» популяризуватиме духовний потенціал області, а також сприятиме розвитку сакральних пам’яток. Крім того, видання містить інформацію для туристів про заклади для відпочинку і харчування, які знаходяться неподалік святинь.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буклет, #назар яворський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Чудотворні ікони Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: