Чому свободівці в Тернополі проти Самопомочі (Львівський досвід)?

Опубліковано:
24 Листопада, 2015

Проти “Самопомочі” та опозиційних до Тернопільської міської влади депутатів навіть після виборів продовжують поширювати не завжди правдиву інформацію.

Здавалобся, вибори закінчилися, час депутатам обєднатися і працювати над вирішенням поточних проблем міста. Адже сміттєпереробного заводу так і немає. Кредит Європейського банку досі не дав результату, станція знезалізнення води продовжує залишатися в планах, а заробітна плата навіть не думає підвищуватися. Це все на фоні ям на дорогах та вибіркових ремонтах у дворах.

Однак, комусь вигідно зіштовхувати лобами депутатів, щоб таким чином дистабілізовувати політичну ситуацію в місті. Але чому і кому?

Якщо пригадати історію пятирічної давнини з формуванням міської влади у Львові, то побачимо, що свободівці, які тоді отримали більшість, всіляко намагалися зробити міського голову А.Садового максимально підконтрольним.

Зараз “Самопоміч” у Тернополі, використовуючи свободівський досвід, намагається також вибудувати правила, за якими депутати мають стати противагою для існуючого мера. Однак, саме окермі тернопільські свободівці виявилися активними противниками такого стану справ. Хоча в Львові їхні побратими твердо переконували в демократичності та правильності таких взаємовідносин.

Стає зрозуміло, що ВО “Свобода” переслідує далеко не благі наміри при формуванні стосунків між гілками у владі, а всіляко намагається використати будь-яку ситуацію на власну користь. І їм начхати на виборців ще, як мінімум, на 5 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: