Чому прокурор на Львівщині скоїв страшне самогубство

29.12.2015 17:26   Джерело: korupciya.com
Опубліковано : Тернопільські новини

Дев'ять ножових ударів у живіт і два у горло. На Львівщині, у Дрогобичі у майже самурайський спосіб наклав на себе руки тамтешній прокурор.

 

Чоловік скоїв самогубство після того, як втратив посаду після переатестації в органах прокуратури. Про усе це розповів у передсмертній записці.

 

У середмісті Дрогобича прокурор Павло Хімчук мешкав разом із дружиною і сином. Сусіди визнають, небіжчик мав непростий характер, однак на людях його не показував. Колеги по роботі теж підтверджують – прокурор відкритою людиною не був.

 

Ще живим прокурора шпиталізували до міської лікарні. За життя чоловіка боролися в реанімації. Та медики визнають, після такої крововтрати повернути людину з того світу дуже складно.

 

Правоохоронці на місці злочину знайшли два закривавлені ножі. Розглядають і версію про убивство, утім основна – суїцид. У передсмертній записці, яку Павло Хімчук залишив у себе у Facebook, він звинуватив керівництво у тиску. Із тексту можна зрозуміти, що Хімчук не проходив за рейтингом на посаду у мiсцеву прокуратуру. Окрім цієї записки, була ще одна.

 

himchuk0

 

У записці Хімчук назвав чимало прізвищ з місцевої прокуратури, які мовляв і підвели його до такого вчинку. Зараз прокуратура області проводить власне розслідування.

 

Тільки на Львівщині цього року скоротили після переатестації вже близько 170 службовців прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: korupciya.com  

Коментарі