Чиновники Тернопільщини хочуть, щоб німці навчили їх працювати

Опубліковано:
11 Грудня, 2014

Зустріч начальника управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА Руслана Кулика з керівником представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Сергієм Загорним відбулася 4 грудня у м. Київ.


Під час зустрічі йшлося про встановлення партнерських контактів і налагодження співробітництва в питанні сталого розвитку малих міст і підготовки управлінських кадрів для органів місцевого самоврядування Тернопільщини, розробку планів і проектів економічного розвитку, залучення інвестицій.

 

Найближчим часом планується підписання між облдержадміністрацією та Фондом протокол намірів про співробітництво в рамках проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні “Сприяння розвитку державного управління та місцевого самоврядування в Україні”. Цей крок, на думку Руслана Кулика, дасть можливість більш системно працювати у напрямі реалізації різних просвітницьких програм, залучення інвестицій і здобуття європейських грантових проектів.

 

Крім того, Руслан Кулик висловив бажання керівництва області щодо налагодження відносин між адміністративно-територіальними одиницями Тернопільської області та Німеччини в контексті розвитку відносин України із Європейським Союзом та залучення до цього процесу представництва Фонду.

 

Довідка: Фонд Ганса Зайделя засновано у 1967 році. Він є одним із найбільш впливових фондів у ФРН поруч із Фондами Аденауера і Еберта. Розпочав свою діяльність в Україні у 1992 році. Працює в таких напрямах: сприяння сфері державного і місцевого управління, реформування правоохоронних органів, підтримка суспільно-політичних структур. Фонд організовує навчання для підвищення кваліфікації службовців усіх рівнів управління, зокрема, посадових осіб місцевого самоврядування. До заходів залучаються німецькі експерти і фахівці, здійснюється обмін досвідом, організовуються інформаційні поїздки до Німеччини.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руслан кулик, #тернопіль, #Тернопільска ОДА, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: