Чи повторять тягнибоківці "подвиг" тимошенківців в обласній раді?

Опубліковано:
11 Грудня, 2015

Правду кажуть, що історія повторюється по спіралі.

Пригадується, як у 2009 році після завершення позачергових виборів до обласної ради, бютівці в знак протесту проти призначення цих виборів та способу їх проведення, обнулили свій партійний список та відмовилися від 12 мандатів депутатів обласної ради. Тому протягом 6 років в нашій області працювало замість 120 лише 108 народних обранців. Така кількість вічно створювала проблеми з кворумом, адже його по закону треба вираховувати від спискової, а не реальної кількості обранців.

Тоді головним деригентом політичних процесів виступав тодішній губернатор, а нині нардеп-радикал Юрій Чижмарь. Саме проти його політики та методів і виступили “чесні” бютівці. Про те, що вони взяли відверто низький результат підтримки виборців, тимошенківці скромно мовчать.

На виборах до обласної ради 2015 року ситуація повторилася майже з 100% точністю.

Свободівці (як і тоді бютівці) звинувачують владу в особі Барни (як і тоді Чижмаря) у використанні адмінресурсу, обзивають Порошенка (як і тоді Ющенка) як тільки хочуть, звинувачуть кого тільки можуть за те, що їм не дали посад, перевершуючи самі себе у популізмі.

Більше того, лідери цих політичних сил підписали угоду про взаємо підтримку, отже методи політичної боротьби один одного вони точно схвалюють.

То може, свободівці (як і тоді бютівці) повторять “подвиг” своїх ситуативних політичних друзів та складуть мандати, обнуливши партійний список до Тернопільської обласної ради?

Тільки на папері, який можна зекономити на відсутніх депутатах, можна заощадити десятки тисяч гривень щороку. І це не рахуючи відряджень та інших витрат на “слуг” народу.

То що, побратими, рука не здригнеться?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: