Чи можуть тернопільські депутати ставитися до виборців, як до людей?

Опубліковано:
29 Листопада, 2015

Тернополяни віддавна звикли позиціонувати себе як чи не найукраїнськіше місто в Україні, час від часу розділяючи ці лаври зі Львовом як з центром українського всесвіту. І от зовсім несподівано для нас, відмінників українства, такий собі середнячок, на якого в нашому «класі» ніхто й особливо уваги не звертав, склав іспит на «відмінно». Луцьк обігнав Тернопіль і Львів у рейтингу україномовності.

 

І це ще не все знущання середнячка над відмінниками. Знову достойний для наслідування приклад показали депутати Луцької міської ради. І почин цей мали б підтримати всі органи місцевого самоврядування.

 

В той час як Тернопільські депутати «гризуться» між собою за право впливати на земельні питання, «раціонально» розподіляють бюджетні кошти, грають один перед одним м’язами і вишкірюють зуби, їхні волинські колеги ухвалили вельми симпатичне рішення, виконання якого не коштує для бюджету нічого, а вартує багато:  

 

 

Луцьк-пан-1Луцьк-пан-2Луцьк-пан-3

 

 

От і ми мріємо тепер: коли стануть місцеві депутати «полюдськими» – і нарешті в місті буде лад і розвиток. І буде порядок і з генпланом, і з громадським транспортом, і з незаконною забудовою.

 

Бо є такий психологічний спосіб формування особистості – «здаватися, щоб бути» – свідомо демонструючи риси, які хотіла би мати, людина зрештою і справді їх набуває. Отож, коли когось називаєш: «пан», «пані», «панове» – то і ті, до кого звертаєшся, підсвідомо намагаються відповідати такому звертанню, та і сам потроху стаєш паном.

 

А для самих обранців – це напевно ще й зобов’язання перед собою поводитися стримано, виважено, гідно – відповідно до високого звання обраного земляками представника громади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: