Чи дійсно депутат Півторак дбає про людей?

Опубліковано:
22 Грудня, 2015

Депутат міської ради Святослав Півторак радикально написав на “Фейсбуці”: припиніть грабувати людей, паразіти!

Невідомо, кого він мав на увазі: чи своїх колег депутатів, чи забудівників “Набережного кварталу”, бо інформація стосувалася саме звернення депутата на сесії міської ради щодо діяльності цієї будівельної фірми, однак депутати пана Півторака не підтримали.

В кулуарах народні обранці перешіптувалися між собою, мовляв, Півторак зовсім не за людей вболіває, а ніби-то хоче “розвести” забудівника на пару соток може і американських доларів.

Підхопивши тему, яку вже декілька тижнів піднімають тернопільські журналісти, радикальний Півторак виліз з нею на трибуну. А от зробив він це, на думку депутатів-свободівців, які після завершення пленарного засідання обговорювали вчинок Півторака між собою, бо не вдалося домовитися з забудівником про мовчання.

“Я не хочу голосувати за це з подачі Півторака, – скаржився один свободівець іншому, – Якщо би  було звернення невдоволених людей, тоді так”.

Тепер Святославу Романовичу не залишається нічого іншого, як довести розпочате до кінця. Чекаємо продовження серіалу…

  

Справу доведу до кінця, сподіваюсь, що депутати не зовсім зрозуміли суть велечезної проблеми. На наступну сесію готую,ще…

Опубліковано Святославом Півтораком 22 грудня 2015 р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: