Чи будуть Ігор Побер та Степан Барна на першому засіданні Верховної Ради?

Опубліковано:
26 Листопада, 2014

Тернополяни – кандидати по списку «Блоку Петра Порошенка» до Верховної Ради, мають великі шанси зайняти свої депутатські місця вже в перші дні роботи парламенту.

 

Нагадаємо, що Степан Барна значиться під номером 65 у виборчому списку БПП, Ігор Побер – 67.

 

За результатами виборів Блок Петра Порошенка отримав 63 депутатські мандати.

 

Днями ж про своє бажання продовжити роботу на посаді міського голови Києва та відмовитися від депутатства у Раді заявив Віталій Кличко. Тому Центральна виборча комісія визнала обраною народним депутатом України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Олену Матузко, включену до виборчого списку партії “Блок Петра Порошенка” під № 64.

 

Відтак Степан Барна впритул наблизився до того, аби отримати депутатський значок. Добрі перспективи й у чинного народного депутата Ігоря Побера.

 

Такий висновок можна зробити, зважаючи на озвучені Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком кадрові пропозиції до нового уряду.

 

Зокрема, на посаді  Віце-Прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства він бачить Володимира Гройсмана (№4 в списку Блоку Петра Порошенка), Міністром освіти і науки – Сергія Квіта (№11 у списку БПП), керівником Держкомтелерадіо – Юрія Стеця (№13 у списку Порошенка).

 

Переходу цих трьох осіб на роботу в Кабінет міністрів достатньо, аби ще 2 кандидати з Тернопільщини отримали статус народного депутата. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #верховна рада, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: